Loading...
Up

CEVİZ SEHBA

Ürün Kodu : CXROFB

Orta Sehpa, evin oturma odası ve salonlarında oturma bölümünün çoğunlukla ortasına yerleştirilen sehpadır. Orta sehpa nedir sorusuna cevap verdikten sonra orta sehpanın hangi alanlarda kullanıldığına değinilmesi gerekiyor. “Orta sehpa ne işe yarar?” sorusuna cevap vermek zor değil.

Ağaç Cinsi Ceviz
Oğlan 74 cm
en 74 cm
Renk Naturel
Masa Modeli Slap Ceviz
Kenar Modeli Doğal
Vernik Uygulama
Epoksi Uygulama
Ayak Gümüş Kaplama Tel Ayak


Orta sehpalar aynı zamanda dekorasyonda büyük bir öneme vardır. Bu da orta sehpa nasıl dekore edilebilir ya da orta sehpalar nasıl süslenirken akla getirir. Orta sehpa üzeri dekore edilebilir hale getirilebilir. Orta sehpa dekorasyonunda çiçekler ve seçenekler tercih edilmekle birlikte hoş bir heykel ya da dekorasyon kurallarına uygun bir şekilde düzenlenebilir. Orta sehpalarda sergilenmek üzere tabaklar, tabaklar, dekoratif objeler yerleştirmek için kâse gibi de olabilir ya da büyük bir kâse orta sehpanın tek süsü olarak açık. Mumluklar, orta sehpada şamdanlar tek dekoratif obje olarak açık. Gümüş şamdanlar, ahşap şamdanlar, metal şamdanlar, pirinç şamdanlar. Cam şişeler evin stiline göre tercih edilebilir, 

Vazolarda renk tercihinizi berjerlerinizle aynı renkte olmasını. Farklı boylarda vazolar tercih edilebilir. Dekoratif kutular da orta sehpanızın üzerinde oturma odanıza farklı bir görünüm kazandıracaktır. Eğer orta sehpanızda bir tepsi kullanacaksanız, tabın renginin ve dokusunun orta sehpanızın rengi ve ölçüleri ile uygun şekilde özen gösterebilirsiniz. Tepsinin üzerine bir vazo ve vazonun içine hoş bir çiçek koyabilirsiniz. Kitaplar da yine bu tepsinin dekorasyonunu ayarlamak bir alternatiftir. Farklı sözcükleri kullanarak üst üste tercih ederek. Mum bu tepsinin olmazsa olmazsın. Hem sehpa ile hem tepsi ile hem de vazo ile uyumlu farklı boylarda iki mum tercih etmenizi önerebiliriz. Sizin için anlamı olan, küçük bir aksesuar da bu tepsinin dekorasyonunda tercih edilebilir.