Loading...
Up

CEVİZ SEHBA

Ürün Kodu : 1NEH4N

Orta sehpa, oturma odası ve salonlarda servis işini kolaylaştırmak, dergi-gazete ya da kumanda gibi sürekli elin altında bulunan bazı parçaları koyabilmemizi sağlayan sehpadır.

Ağaç Cinsi Ceviz
Boy 160 cm
En 60 cm
Renk Naturel
Masa Modeli Slab Ceviz
Kenar Modeli Doğal
Vernik Uygulama
Ayak Tel ayak

Orta sehpalar aynı zamanda dekorasyonda büyük bir öneme sahiptir. Bu da orta sehpa nasıl dekore edilir ya da orta sehpalar nasıl süslenir sorularını akla getirir. Orta sehpa üzeri dekore edilebilmektedir. Orta sehpa dekorasyonunda çoğunlukla çiçekler ve mumlar tercih edilmekle birlikte hoş bir heykel ya da dekorasyon kurallarına uygun şekilde hazırlanan bir tepsi de kullanılabilir. 

Orta sehpalarda sergilenmek üzere tabaklar kullanılabilir, tabaklar dekoratif objeler yerleştirmek için kâse gibi de kullanılabilir ya da büyük bir kâse orta sehpanın tek süsü olarak kullanılabilir. Mumluklar, şamdanlar da orta sehpada tek dekoratif obje olarak kullanılabilir. Gümüş şamdanlar, ahşap şamdanlar, metal şamdanlar, pirinç şamdanlar kullanılabilir. Cam şişeler evin stiline göre tercih edilebilir, aynı şekilde cam vazolar da orta sehpa süsü olarak tercih edilebilir.